Ilmastoinnin jäähdytys

Miellyttävä lämpötila on osaamistamme


On tärkeää, että viihdymme kotona kuin työpaikallakin. Ilman puhtaus ja sopiva lämpötila ovat tekijöitä, jotka luovat tehokkaan ja miellyttävän työskentely-ympäristön. .

Suunnittelemme parhaat ratkaisut jäähdytykseen


Päätuotemerkkimme jäähdytysratkaisuissa on Carrier. Se on maailman johtava ilmastointilaitteiden valmistaja. Käytössämme on viimeisimmät ATK- ohjelmistot, joilla voimme laskea parhaan mahdollisen ratkaisun, olipa kysymyksessä suuri teollisuuslaitos tai vapaa -ajan asunto.
                                      
     
Nykyaikaisen jäähdytysjärjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, energiatehokkuus ja luotettavuus. Luotamme EUROVENT -testit läpäisseihin tuotteisiin.

Asennamme ammattitaidolla


Koko henkilökuntamme on suorittanut kylmäkoneasentajan ammattitutkinnon. Lisäksi takana on vuosikymmenten kokemus eri järjestelmien toimivuudesta pitkällä aikavälillä. Maahantuojien kursseilta saamme kylmäalan viimeisimmän tiedon.

Huollamme aina asentamamme laitteet


Eräs tärkeimmistä asioista on huollon toimivuus ja luotettavuus. Asentajien ammattitaito, laadukkaat työvälineet ja riittävä varaosavalikoima huoltoautoissa takaavat onnistuneen huollon. Kiinnitämme tarjouslaskentavaiheen laitevalinnoissa erityistä huomiota varaosien saatavuuteen ja huollon tukipalveluihin.


 
 
 
 
      © Joensuun Kylmätekniikka Oy